Лудогорец" може да изненада специалист като Жозе Моуриньо. В това вярва временният треньор на българския шампион Станислав Генчев преди мача с "Тотнъм".

"По принцип е много трудно да се изненада треньор като Моуриньо, но определено ще има какво да предложим като изненада. За мен това ще бъде безценен опит да се изправя срещу такъв треньор и да се надигравам с него", каза Генчев на пресконференцията.

"Лудогорец" приема англичаните в четвъртък от 19.55 ч. Българският тим загуби първите си два мача в групата, като Генчев посочи, че не бил променил подхода си към двубоя с "Тотнъм".

Той вярва, че "шпорите" имат слаби страни и "Лудогорец" може да се възползва."Всеки един футболист мечтае да играе мачове срещу най-силните отбори в света. Мотивацията във всички е много голяма. Ще опитаме да играем по нашия начин - бързо, атрактивно и красиво, за да можем да останем доволни след мача", допълни Генчев, цитиран от "Дневник".


 
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.