Моите момчета са железни войни - истински шампиони и победители на терена! Невероятни състезатели, брилянтна шампионска сплав! Благодаря им от все сърце, че се раздадоха докрай в дуела за трофея!

Благодаря на фантастичната публика в нашата зала "Арена Шумен", която не познава вкуса на загубата!

Благодаря на клубното ръководство, на нашия президент Светлозар Начев, за перфектните условия за подготовка и безрезервната подкрепа!

Благодаря на пиар екипа на ХК "Шумен 61" - нашата безценна връзка с медиите. Дадохте ми уникална сила, импулс и кураж. Вашата подкрепа е много важна за отбора!

Срещу „Локомотив" бяхме непробиваеми - и капитанът ни Йордан Михайлов, и Димитър Пламенов - истински гладиатор в защита, прекрасна игра и себе раздаване от всички момчета.

Доказахме, че сме най-добрият отбор в България!

През сезона не бяхме толкова постоянни, съпровождаха ни и контузии. Загубихме финала за Купата на България - тогава напълно заслужено спечели отборът на "Локомотив " (Горна Оряховица). Влязохме в плейофниге серии за титлата с 2 чисти победи срещу изключително коравия тим на "Спартак" (Варна). Постигнахме 2 чисти победи и в суперфинала за титлата - и като гости на "Локо", и като домакини в "Арена Шумен".

Ако някой си мисли, че сме дублирали титлата с късмет или шанс, нищо не разбира от хандбал! Моите момчетата са истински шампиони, истински победители!!!

Много се вълнувам в този миг, защото спирам да бъда треньор на отбора на "Шумен 61"! Оттеглям се по лични причини. Много ми е трудно да се разделя с играчите, защото имам безценно приятелство с тях. Надявам се да успеят да се съхранят. Не знам кой ще ги води догодина. Искрено пожелавам успех и на хандбалистите, и на новия наставник. Много ми е мъчно, че се разделяме!

Заявих на ръководството в лицето на президента Светлозар Начев още преди турнира за Купата на България, дадох му обещание, че ще спечелим и първенството, и Купата. За съжаление не осъществих напълно обещанието си. Безкрайно към щастлив, че ликувахме с трофея!!!

Оставам приятел в живота с моите момчета от отбора, от това по-ценно и истинско няма! А играта и емоциите- остават тук, на терена.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.