Снимка: ПФК Черно море

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за гостуването на Миньор Перник от 1/16-финалите от Турнира за Купата на България. “Моряците” играят срещу втородивизионния тим в четвъртък, 23 септември от 13 часа.

Бранителят Цветомир Панов и офанзивният играч Родриго Вилела продължават да се възстановяват от травми и не попаднаха сред избраниците на наставника на варненци. Аут и за тази среща е и нападателят Евгений Сердюк, който все още няма права, за да участва в мачовете от първенството и купата.

В групата не попаднаха още Фоде Гираси и Росен Стефанов.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Сами Ел Анаби, Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Зе Гомеш.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.