Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще говори на годишната конференция на консервативните политици и активисти (CPAC) в края на февруари, съобщи The ​​Hill. Това ще е първото публично събитие, в което той ще вземе участие след като напусна Белия дом.

Конференцията ще се проведе в неделя, 28 февруари, в Орландо, Флорида, съобщава "segabg.com".

Говорител на Американския консервативен съюз потвърди, че Тръмп планира да изнесе реч, той възнамерява да говори за бъдещето на Републиканската партия и консервативното движение. В края на мандата му имаше спекулации, че Тръмп ще направи нова "партия на патриотите".

CPAC обикновено се провежда в Мериленд, но тази година заради пандемията беше решено да се премести в Орландо в Hyatt Regency, по-близо до резиденцията на Тръмп в Палм Бийч.

Новината за речта на Тръмп идва на фона на вътрешнопартийно противопоставяне в Републиканската партия. Докато депутатите на РП в Конгреса бяха разделени по отношение на неговия импийчмънт заради ролята му около събитията на 6 януари, но сред членовете на партията Тръмп е все така популярен. През миналата седмица Тръмп остро критикува лидера на сенатското малцинство Мич Макконъл.

Снимка: АР

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.