Мъж е с опасност за живота, след като локомотив е блъснал трактора му на жп прелез в село Генерал Киселово, съобщават от полицията за Moreto.net.

Сигналът за инцидента е получен в 11,40 ч. По първоначални данни 62-годишният тракторист е преминал през прелеза на забранен сигнал на семафора, при което тракторът е блъснат от преминаващ локомотив. На прелеза няма бариери.

Пострадалият тракторист е откаран в болница, където са установени фрактури на череп и двата крака. Настанен в реанимация с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство, съобщи "Moreto.net".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.