Томбола с много атрактивни изненади очаква феновете на хандбала, които ще гледат дербито между хегемона в българския хандбал „Шумен 61” и „Локомотив” (Горна Оряховица). Сблъсъкът, който обещава наелектризиращи емоции, е в неделя от 15 ч в „Арена Шумен”.

Късметлиите в томболата ще имат уникалния шанс да си тръгнат с бутиков сувенир с логото на любимците си от ХК „Шумен 61”, ако номерчето, което са получили в залата, е с щастливо за тях число.

След 13-ия кръг в елита при мъжете лидер в класирането е „Шумен 61” с актив от 22 т., втори е отборът на „Локо”. Наставниците на шуменци Никола Карастоянов и Костадин Семерджиев очакват от своите момчета да играят на върха на възможностите си и да се поздравят с успех срещу железничарите.

В последния си мач преди дербито шуменци биха убедително „Добруджа” с 33:21, а „Локомотив” надви „Фрегата” с 23:17.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.