Тежка катастрофа с двама загинали затвори пътя Русе - Бяла. Сблъсъкът е станал между два леки автомобила в ранния следобед днес. Сигналът за инцидента е подаден около 14:30 ч.

От удара единият водач загина на място. Шофьорът на другата кола бе откаран в русенска болница с опасност за живота. Въпреки усилията на лекарите той е починал, предаде БТА.

Произшествието става на прав участък, при суха пътна настилка. Според свидетели единият от автомобилите внезапно е навлязъл в насрещното платно. По една от колите има сериозни щети, а другата е излетяла на метри от пътното платно от силния удар.

Хора на мястото инцидента смятат, че причината за катастрофата е здравословен проблем.

За всички леки автомобили и автобуси е осигурен обходен маршрут. Тежкотоварните изчакват на място до разчистването на пътя, допълва NOVA TV.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.