Тежка катастрофа на пътя Монтана – Видин преди разклона за село Долна Вереница. Загинали са трима души.

Според първоначалната информация, ремарке на тир се завърта и се блъснало в автомобил в насрещното. Зад колата обаче се движил друг тежкотоварен камион, който буквално я премазал, обясниха от полицията в Монтана. Всички загинали са от леката кола. Това са шофьорът и двамата му спътници.

Лек автомобил „Фолксвакен Пасат“ е попаднал между два ТИР-а, единият от които е бил с турска регистрация, а другият – с българска. Леката кола е пътувала в посока Монтана. Българският камион навлязъл от насрещната лента в неговата и е ударил лекия автомобил, зад който се е движил турският ТИР.

Във втория камион, който е притиснал колата, се е блъснала и цистерна, която е нарушила правилата за движение.

Пътят Монтана – Видин остана затворен, като минаваше се по обходен маршрут. Към 18:30 часа, движението беше възстановено.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.