Снимка: ОДМВР-Бургас

Тежка катастрофа между лек автомобил и два тира е станала тази сутрин, малко преди 8.00 ч., на АМ "Тракия" в района на Карнобат.

40-годишният шофьор на лекия автомобил застига единия от камионите и го удря, докато той предприема изпреварване. След това камионът се завърта и удря друг ТИР, който се самозапалва, съобщава БНТ.

При инцидента са загинали двама от пътуващите в лекия автомобил, а водачът му е откаран в ямболската болница в тежко състояние.

Магистрала "Тракия" не е затворена в отсечката на инцидента, а на място се извършва оглед от служители на Районно управление - Карнобат.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.