Теди Кацарова крие ново гадже, разкри самата тя. Певицата е взела решение да пази романса си в тайна, за да не се занимава с хорската мълва.

"През годините се убедих, че определено щастието обича тишината. Не искам да говоря за личния си живот публично, защото след това се налага да чета всякакви гадости за себе си", заяви звездата пред "Хотнюз.бг".

Става ясно и, че най-новите папарашки снимки на Кацарова не са успели да изловят мистериозния й партньор. В таксито от кадрите Теди се качва при близкия си приятел и коафьор Даниел Младенов, пишат от изданието. Двамата се познавали от 8 клас и в миналото той беше първият й хореограф.

Щерката на Силвия Кацарова се похвали и с ново амплоа. Тя започва кулинарен блок с фитнес треньора Владислав Хаджиперев, който й помогна да влезе в зашеметяваща форма. Рубриката им ще се излъчва в нов YouTube канал, в който дуетът ще готви здравословно и ще дава съвети, свързани със спорта и хранителните режими. Дебютът е на 13 февруари, съобщава "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.