Супер успешен уикенд, наситен с низ от положителни емоции, беляза изявите на ватерполния „Комодор” в група „Елит”. Варненци пожънаха успехи на два фронта – и в държавния шампионат при децата – U 13, и в първенството при 17-годишните.

В турнир от група „Елит”, игран във Враца, възпитаниците на треньора Константин Бурназов не допуснаха нито една грешка. И триумфираха с победи и в петте срещи, които изиграха. Талантите се поздравиха с успехи над отборите на: „Ботев 2000” – 15:10, „Черноморец” (Бургас) -15:7, „Славия” (София) -17:16 , „Ботев” (Враца) - 17 :7 и КПС Варна - 20:15

За победния триумф допринесоха: Даниел Рангелов, Давид Момчилов, Благовест Екимов, Филип Говедаров, Борис Георгиев, Иван Трифонов, Богомил Недков, Никола Петров Симеон Рачев, Данаил Манов, Лазар Георгиев, Максим Йовев, Никола Михалков и Йордан Димитров.

„Момчетата направиха необходимото, за да си вземем и петте мача. Поздравявам ги от сърце, но да не забравяме, че това е един от четирите кръга. Стартираме с допустимия максимум от точки, което бе целта ни, заложена в този първи кръг”, коментира терньорът на комодорци Константин Бурназов.

Удовлетворен от изявите на „Комодор” в U 17 остана и Николай Николов – Майката. В двубой от втория кръг на група „Елит” в тази възрастова група варненци се поздравиха с успех над столичния ЦСКА като гости – 15:10. Срещата се проведе на басейн „Диана”.

„Получи се хубав мач. По-малко от пет минути преди края се предопредели развоят му. Адмирации за отбора на ЦСКА – те бяха в намален състав. Беше тежък двубой, но много стойностен за гледане. Доволен съм от момчетата, свършиха си работата”, коментира Николай Николов – Майката. След два изиграни кръга подопечните му имат в актива си две победи – над „Славия” и над ЦСКА.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.