Днес в Североизточна България ще вали дъжд и сняг и там се очакват по-значителни количества валеж. По Черноморието и в Югоизточна България ще вали дъжд, който към края на деня ще се усили и също ще започне да се примесва със сняг.

Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са близки до сутрешните - от 2°-4° в Североизточна България, до 8°-9° по южното Черноморие, за Варна около 6°.

Привечер в северната част на района ще вали само сняг, ще се натрупва неравномерна снежна покривка, а по пътищата ще се създадат условия за заледявания! Вълнение на морето 3-4 бала. Температура на морската вода 6°-8°, съобщава Радио Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.