Четирима души бяха убити, а един е ранен след стрелба в Хендерсън, щата Невада, съобщи в. „Ню Йорк Таймс”, цитирайки местната полиция.

Органите на реда са реагирали на обаждане до спешния телефон, в което анонимен докладвал за стрелба в жилищен блок в Хендерсън, пише изданието.

Полицията е открила телата на двама души и трети тежко ранен човек, заподозрян като стрелец, който издъхнал от раните си в автомобил на паркинг близо до мястото на стрелбата.

По-късно е открита трета жертва на престрелката, а тежко ранен с огнестрелни рани е откаран в местна болница. Полицията разследва инцидента, съобщава "standartnews.com".

Снимка: „Ню Йорк Таймс”

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.