Снимка: ПФК Черно море

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не остана доволен след домакинското равенство от 1:1 срещу новака в елита Локомотив (София), отбелязва gong.bg.

Той определи ремито като огромна грешка за „моряците“. Илиев се оплака и от терена на стадиона във варненския квартал „Чайка“.

„Затворихме първото полувреме, а после стана ситуацията за фаула на Локомотив. Съжаляваме, защото тези мачове трябва да се взимат, ако искаш да се бориш за по-предно класиране“, отбеляза Илиев.

„Не е добре да имаме повече победи навън, със сигурност може да намерим много грешки. Играхме на това нещо, ако може да се нарече терен, футболистите вложиха желание, но не може при толкова безобидна ситуация при тъча да се стигна до този фаул, друг е въпросът колко това е фаул. Направихме огромна грешка на фона на нашите амбиции“.

„Теренът дали пречи? Не се налага да променям игровата нагласа заради това. Проблем е теренът, да, но той пречи и за двата отбора. Може би обаче сме свалили КПД-то. Надявам се френският нападател да се оправи“, коментира Илиев след двубоя.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.