Нов офис на открито край брега на ваканционно селище „Албена“ събира служители от цял свят за работа сред свежестта на морския бриз, с панорамна гледка към обширната плажна ивица на курорта. Новата услуга е разработена съвместно с Трифон Михайлов, доказан специалист в управлението на бизнес пространства, и създател на най-голямата верига от споделени офиси в България.

„Албена Бизнес“ е както за хората, които желаят да разнообразят служебния си живот със смяна на обстановката, така и за техните семейства, които междувременно могат да се възползват от богатата ни културна, спортна и анимационна програма.

Освен локацията на първа линия, предлагаме също така помещения на закрито в един от 5-звездните ни хотели, включително с 24-часово обслужване и използване на конферентна зала“, споделя Велина Гюмова, старши мениджър „Продажби“ в „Албена“ АД. „Друго наше уникално конкурентно предимство е зала „Перуника“, в която 700 души могат едновременно да практикуват своята професия дистанционно“, допълва тя.

Услугата е подходяща и за компании, които желаят да организират по-различно лятно преживяване за своите служители, съчетавайки полезното с приятното. Пакетът включва възможност за използване на бюро на някоя от определените локации, високоскоростен интернет, многофункционално печатащо устройство, неограничено количество кафе и производни ободряващи напитки, конферентна зала, мултимедия, бяла дъска, зала за видео игри, зала за почивка и фокусиране.

Цената за сезон 2022 възлиза на 15 евро на ден за човек, а през 2023 г. – 35 евро на ден. Ползващите услугата компании получават и преференциални цени за корпоративно настаняване в курорта.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.