От полицията във Варна съобщават, че на 18 август, в местността „Крушките“ край с. Приселци, в момента на предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане е заловена 29-годишна жена от Варна. Задържането е за срок до 24 ч., но след отпадане на основанието за задържане е освободена. По случая е образувано бързо полицейско производство.

От ОД на МВР – Варна припомнят, че са разкрили и важно престъпление. Вчера, около 10:50 ч., в местността „Вилите“ край кв. Аспарухово е извършена полицейска проверка на „Ситроен с2“ управляван от 46-годишен водач. При проверката е установено, че водачът е лишен от право да управлява МПС от м. април 2019 г. Задържан е за срок до 24 ч., но след отпадане на основанието за задържане е освободен. По случая е образувана преписка.

Полицията регистрира във вчерашния ден и няколко пътни инцидента. Един от тях се случи на бул. „В. Левски“, до спирка „Дубровник“. 38-годишен водач на мотоциклет „Кавадзаки“, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС-то и пада. Вследствие на пътнотранспортното произшествие мотоциклетистът е получил фрактури на двете ръце, рамо, крак и ребра. При оказаната първа помощ е настанен е в болница, с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.