38-годишен рецидивист е задържана в ареста на Първо РУ. Той бил проверен на 10 септември преди обяд и при обиск от него полицаите иззели двe бели таблетки - медицински средства със специален режим на отпускане, според експертната справка, съобщават от пресцентъра на варненската полиция. По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава под наблюдението на прокуратурата.

В хода на проверка, предприета в неделния ден, униформени на Четвърто РУ установили 17- годишен, който държал в себе си наркотично вещество. След направената експертна справка, то е реагирало на марихуана. Срещу младежът е образувано бързо производства.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.