През вчерашния ден са задържани в арестите на Четвърто РУ и РУ Аксаково двама мъже – на 38 и 43 - годишна възраст, съобщиха от ОДМВР-Варна. Двамата са били хванати да управляват МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила. Те са останали в полицейските управления за срок до 24 часа.

Преди два дни, около обяд, в централната част на областния град, служители на пътна полиция спрели за проверка 34 и 40 - годишни варненци, известни на МВР, шофирали леки автомобили. Установено било, че водачите са седнали зад волана след употреба на наркотични вещества – амфетамин и хероин. Мъжете са задържани с мярка до 24 часа.

По четирите случаи са образувани бързи производства.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.