21-годишен,‭ ‬ жител на Девня е хванат с‭ ‬метамфетамин, съобщиха от ОДМВР-Варна.‭ ‬При извършена проверка,‭ ‬екип на‭ ‬тамошното РУ установил,‭ ‬че мъжът държи наркотичното вещество в себе си.‭ ‬Инспекцията е извършена преди ден.‭ ‬По случая е образувано досъдебно производство.

В‭ ‬15:50‭ ‬часа,‭ ‬вчера,‭ ‬във Варна-‭ ‬кв.‭ „‬Трошево‭“‬ полицейски екип спрял за проверка лек автомобил,‭ ‬шофиран от‭ ‬38‭ ‬-‭ ‬годишен варненец.‭ ‬Драгтестът показал положителна проба за‭ ‬метамфетамин.‭ ‬Последвало задържането на мъжа,‭ ‬срещу когото е образувано‭ ‬досъдебно производство за шофиране след употреба на наркотици.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.