Спартак (Варна) загуби гостуването си на дублиращия отбор на Лудогорец с 1:2. Иван Колев откри резултата за варненци в 29-ата минута, което даде предпоставка соколите да се изкачат още повече в челото на класирането.

В началото на второто полувреме Димитър Митков изравни от дузпа, а в 70-ата минута Хюсеин Кельовлуев изведе дубъла на орлите напред в резултата. Към края отлична възможност за изравняване се откри пред голмайстора на Спартак Мехмед Сабри, който обаче пропусна сам срещу вратаря на домакините.

Така Спартак си тръгна без точка от Разград и продължава битката за челните позиции във Втора лига, отбелязва sportal.bg.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.