27-годишен моторист загина във Варна след сблъсък с „Шевролет". Това съобщиха от ОД на МВР - Варна и уточниха, че трагичното пътнотранспортно произшествие е станало в петък към 20:54 часа на бул.“Цар Освободител“, малко преди кръстовището в бул. „Янош Хуняди“.

Според потвърдените данни до момента, водач на автомобил „Шевролет“- на 60 години, не пропуска и блъска приближаващия се мотоциклет, който при удара изхвърча и последователно се удря в декоративни саксии, паркиран наблизо автомобил и накрая в стълб от пешеходната светофарна уредба.

По случая е образувано досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.