Снимка:twitter

Фенове на Мароко изпотрошиха Брюксел след победата на тима им над Белгия с 2:0 на световното в Катар, съобщава „Телеграф". Полицията трябваше да изолира части от центъра на европейската столица, да използва водни оръдия и сълзотворен газ, за да разпръсне тълпите след насилието по време и след мача, предава АП.

Десетки фенове изпотрошиха магазини, замеряха с тухли автомобили и ги преобръщаха. Силите на реда се намесиха, след като един човек получи наранявания по лицето, каза говорителката на полицията в Брюксел Илзе Ван де Кере.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.