АББА ще пусне своя нова музика тази година. Това бе потвърдено от Бьорн Улвеус, 40 години след излизането на последния им студиен албум "The Visitors", през 1981-а.

77-годишният певец, автор на песни и продуцент недвусмислено заяви, че ще има нови техни песни през 2021-а. "Да, вече не говорим за "може би" или "евентуално", а със сигурност ще издадем нови парчета до края на годината", заяви музикантът пред в. "Хералд сън".

Бьорн потвърди, че останалите колеги от АББА са се завърнали в звукозаписното студио за реализирането на нови парчета. Той добави: "Ние наистина сме много добри приятели. И сега за пръв път квартетът отново влиза в студиото след 40-годишна пауза.

Трудно е да се опише, но между нас е останала една много силна спойка!". Все още не е известно дали новият материал на АББА ще излезе под формата на албум или като отделни песни, съобщава "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.