Лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов повежда листа във Варна. Това съобщи самият той по телевизия „7/8“ и в официалната си фейсбук страница, където представи и останалите си кандидати.

В социалната мрежа той разкри и имената на други членове на екипа на партията си, сред които са имунологът проф. Андрей Чорбанов и икономистът Мика Зайкова.

Настоящият здравен министър проф. Костадин Ангелов също е водач на листата на ГЕРБ в морската столица, но тъй като не е член на партията, той е издигнат от гражданската квота.

Борислав Гуцанов ще оглави листата на БСП във Варна на предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Доцент Атанас Мангъров ще бъде водач на листата на АБВ за предстоящите парламентарни избори.Той беше представен на членове и симпатизанти на партията от лидера на формацията Румен Петков в крайморския град, съобщава Радио Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.