Три шампионски титли и два сребърни медала спечелиха талантите на СКТМ "Комфорт" от държавното първенство по тенис на маса до 10 години в Гоце Делчев.

Мирослав Шмидт и Анна Гудеманова са шампиони на България в индивидуалната напдпревара. Мирослав надигра съотборникът си Виктор Димитров с 3:0 гейма, а Анна в драматичен мач се наложи над А.Симонян с 3:2 гейма.

Отборът на СКТМ „Комфорт” спечели категорично и отборната титла при момчетата, а при момичетата е втори.

Класиране - индивидуално:

Момчета до 10 години:
1. Мирослав Шмидт - "Комфорт" Варна
2. Виктор Димитров - "Комфорт" Варна
3.Джанер Юсеин - "Роподи" Момчилград

Момичета до 10 години:
1.Анна Гудеманова - "Комфорт" Варна
2. Анна Симонян - "Стоянстрой" Пловдив
3. Верджиния Кашева - Златица

Добро представяне от „Комфорт” направи и Данаил Кирилов, който бе на крачка от медала след загуба с 2:3 гейма от представител на Момчилград.

Ивайло Йорданов също намери място в основната схема, но загуби в първи кръг от бронзовия медалист Георги Прасков от Златица. На първо състезание се явиха и Полина Енчева – 10-о място, Белослава Балканска - 11-о място и Самара Чуктай – 13-то място.

Отделно СКТМ „Комфорт” взе участие и в организиран турнир за "Купата на Гоце Делчев", организиран от общината и местният клуб. Варненските състезатели победиха Панагюрище с 3:0.

Добро представяне за Данаил Кирилов, който бе на крачка от медала след загуба с 2:3 гейма от представител на Момчилград.Ивайло Йорданов също намери място в основната схема, но загуби в първи кръг от бронзовия медалист Георги Прасков от Златица. На първо състезание се явиха и Полина Енчева – 10-о място, Белослава Балканска - 11-о място и Самара Чуктай – 13-то място, съобщи "Petel.bg".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.