От полицията във Варна съобщиха, че вчера са получили сигнал, свързан с битова разправа. След проверка се установило, че неизвестно лице е нанесло побой на 52-годишен мъж на улица в центъра на града. Причинило му е средна телесна повреда – фрактура на два пръста на ръката.

След проведени незабавни действия е установено, че извършител на деянието е 35-годишен мъж от с. Синдел, известен на органите на реда и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

От полицията съобщиха още, че по линия на пожарната безопасност не са регистрирани пожари с преки материални щети за изминалите 24 часа.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.