Играещият треньор от Спортния клуб по тенис на маса в Девня Николай Капитанов завоюва поредни победи по време на провелото се в Панагюрище от 4 до 6 март Държавно индивидуално първенство. На състезанието се явиха над 200 участници от цялата страна. Състезателят на СКТМ ДЕВНЯ 2016, който беше придружаван от старши-треньора Виолин Лазаров, успя да премине груповата фаза в първите два дни. Той завърши само с победи и така се класира за основна схема.

В третия ден от турнира Николай Капитанов завоюва още една победа, а след това загуби от един от най-добрите софиянци. В крайното класиране представителят на Девня завърши на 17-32 място на България.

"В-к Девненски възход" припомня, че на 26 и 27 февруари тази година, в Шумен и Търговище се проведоха Държавни отборни първенства за мъже по тенис на маса В и В-2 група.

На финалния етап на Държавното Отборно Първенство В-група девненци се представиха отлично, като в крайното класиране завършиха на 1-во място. Тогава, поради канселирания сезон в Германия, професионалистът от девненския тим Николай Капитанов успя да вземе участие в отборната надпревара и да завърши без нито една загуба, като доминира убедително над всички съперници.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.