Сигнал за бомба приземи аварийно пътнически самолет на авиокопмания Jazeera Airways, изпълняващ полет от Кувейт. Самолетът е извършил принудително кацане на летището в град Трабзон (Североизточна Турция), предадоха турските телевизии ТРТ-Хабер и СиЕнЕн-Тюрк.

На летището бяха взети необходимите мерки за сигурност и аерогарата затворена за полети, уточнява „Труд".

След извършване на евакуация на пътниците от самолета, а машината е откарана в безопасна зона, сапьори се заеха с проверката на самолета.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.