Първата среща на живо между президентите на САЩ и Русия Джо Байдън и Владимир Путин ще се състои следващия месец в Швейцария, предаде Си Ен Ен, като се позова на източници, близки до администрацията на Белия дом. Според информацията това ще се случи на 15 или 16 юни в Женева.

Мястото за разговорите между двамата лидери е окончателно определено и ще бъде в края на първото международно пътуване на Байдън след встъпването му в длъжност в края на януари.

Очаква се Джо Байдън да бъде в средата на юни в Европа за участие в срещите на върха на Г7 и НАТО във Великобритания и Брюксел.

На 13 април Путин и Байдън проведоха телефонен разговор по инициатива на Вашингтон, по време на който американският президент предложи на руския си колега в близките месеци да проведат лична среща на територията на трета страна, уточнява БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.