Снимка: Архив

Хандбалистите на „Шумен 61” и „Локомотив” (Горна Оряховица) играят в събота решителен трети мач за златните медали в мъжкия елит. Двубоят, който обещава наелектризиращи мигове и висок емоционален заряд, е в 17 ч в зала „Арена Шумен”. След разменени домакински победи резултатът в плейофната серия е 1:1.

Домакините за пореден път са подготвили изненади за публиката и ще раздадат традиционните награди - оригинални клубни сувенири, в томбола с всички зрители в залата. „Шумен 61” призовава публиката да заеме местата си 30 минути преди първия съдийски сигнал.

При домакински успех това ще бъде осма титла в историята на шуменския хандбал. „Локо” (Горна Оряховица) пък ще преследва за първи път злато в шампионата.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.