Хандбалистите на "Шумен 61" и "Локомотив" (Горна Оряховица) ще излъчат тазгодишния шампион при мъжете в решителен трети мач.
Във втората среща от финалния плейоф в "Арена Бяла" домакините от "Локомотив" победиха настоящия шампион с 30:25 (16:14) и така изравниха резултата в плейофа.
Решителният трети двубой е в "Арена Шумен".
Символичните гости играха добър хандбал само първите 5 минути, в които успяха да дръпнат с 5:2. С по два гола на Грозев и по един на Александър Димитров, Теодор Добрев и Бранимир Балчев. "Локо" (ГО) изравни за първи път в средата на полувремето при 7:7 и оттук докрая на мача диктуваше всичко на игралното поле.
Шампионите постепенно започнаха да допускат все повече брак в атака, правеха непростими пропуски от чисти ситуации, а защитата им и вратарите се пропукаха тотално. На фона на показаното на игралното поле "Локо" започна логично да увеличава аванса си и след 20:17 в 40-ата мин. срещата на практика се доигра, въпреки мощната подкрепа в залата от многобройна шуменска агитка.
"Още в първия мач от финалните плейофи казах, че играхме слабо в защита. Днес бяхме даже по-зле. Не можахме да се разгърнем и в нападение. Не показахме нашия стил на игра. Вратарите са ни много слабо звено. Дано са си извадили поука. Допуснахме страшно много грешки, брак в нападение. Първото полувреме бяхме пренавити, а през второто - изобщо не бяхме концентрирани. Чака ни много тежък мач в Шумен! И ако искаме да го вземем, трябва да вложим душа и сърце в Шумен", коментира старши треньорът на шампионите Никола Карастоянов.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.