Кристиано Роналдо и неговите представители ще седнат на масата за преговори с ръководството на Ювентус относно бъдещето на петкратния носител на "Златната топка".

"Бианконерите" бяха под въпрос да се класират за участие в Шампионската лига през следващия сезон, което щеше да означава, че със сигурност Роналдо си тръгва от Торино след три години, но в крайна сметка тимът се класира за най-престижния европейски клубен турнир и е възможно португалецът да остане.

"През този сезон не успяхме да спечелим Серия "А", поздравления на Интер за заслужената титла. Въпреки това, аз ценя всичко, което постигнахме през този сезон с Ювентус, както индивидуално, така и отборно. Италианската Суперкупа, италианската Купа и трофеят за голмайстор на Серия А ме изпълват с радост, най-вече заради трудността да бъдат спечелени", написа 36-годишният футболист в Инстаграм.

"С тези постижения аз изпълних една своя цел, която си бях поставил още от първия си ден в Италия - да спечеля титлата, Купата, Суперкупата и също така да бъда най-добрият играч в първенството и голмайстор на Серия А. Италия е една велика футболна страна, изпълнена със страхотни играчи, огромни клубове и своя уникална футболна култура. Благодаря на всички, които участваха в това пътуване", допълни многозначително Роналдо.

Някои анализатори разтълкуваха думите му като сбогуване с италианския футбол, след като той е спечелил всичко възможно в страната. Според други обаче към момента е по-вероятно португалецът да изпълни докрай своя договор с Ювентус, който продължава до лятото на 2022 година, съобщава БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.