Снимка: sportal.bg

Отборите на Септември и Спартак (Варна) завършиха 1:1 в мач от 12-ия кръг на Първа лига, игран на Националния стадион „Васил Левски“. Асен Георгиев откри за Септември в 40-ата минута при разбъркване след корнер, съобщава БНР.

В добавеното време на първата част Виктор Митев изравни за гостите. Той напредна сам и стреля от дистанция неспасяемо в левия ъгъл на вратаря Димитър Шейтанов. В 63-ата минута панамецът Ромеш Ивей удари греда след бърза контраатака от дясно.

В първата минута на допълнителното време в края Ивайло Стоянов отсъди дузпа за Септември заради игра с ръка на Проспер Менди. Димитър Костадинов обаче не успя да улучи вратата на Иван Дичевски от бялата точка.

В класирането Септември е на 11-ото място с 10 точки, а Спартак е последен с 6 точки.

Още два мача от кръга ще се изиграят в петък. От 17:00 часа Черно море приема Ботев (Враца), а от 19:30 е двубоят Ботев (Пловдив) - Славия.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.