Снимката е илюстративна Снимка: БГНЕС
Снимката е илюстративна

106-годишен американец отпразнува поредния си рожден ден и назова три основни принципа за дълъг и щастлив живот, съобщи WINK-TV.

Харълд Шалър е роден на 7 септември 1916 г. в Нейпълс, щата Флорида. Той е участник във Втората световна война, а след това създава семейство. По думите му съпругата и децата са най-ценното нещо в живота му, пояснява БГНЕС.

На въпроса каква е основната тайна на дълголетието, Шалър отговори: „Не умирайте“. 106-годишният мъж също посъветва младите да не остаряват, а тайната на семейното щастие е умението да не се карат с жена.

Дълголетникът, живеещ в старчески дом, отпразнува рождения си ден в компанията на приятели и роднини. На празничната вечеря той изяде голяма чиния спагети с кюфтета и се надява да организира такова парти в чест на 107-ия си рожден ден през 2023 година.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.