С емоционален поздрав с публиката завърши участието на Серена Уилямс на Australian Open. Действието на американката обаче повдигна въпроси около бъдещето й в тениса. На въпрос дали това е знак за сбогом Уилямс отговори: "Не знам. Ако някога кажа сбогом, едва ли ще го споделя с някого."

Впоследствие американката, която в края на септември ще навърши 40 години, се разплака и напусна пресконференцията. По-рано тя загуби в полуфиналите с 3:6, 4:6 от Наоми Осака.

Уилямс продължава търсенето на 24-а титла в турнирите от Големия шлем, колкото има рекордьорката при жените Маргарет Корт. В последните три години Уилямс достигна шест пъти до полуфиналите и загуби четири финала в най-престижните надпревари в тениса, съобщава "Дневник".

Снимка: Reuters

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.