Сара Младенова от Шумен е новата "Мис България". Носителката на приза за 2021 година е висока 180 см. Тя е ученичка в училище "Йоан Екзарх Български" в Шумен и национална състезателка по фехтовка, съобщава „Vesti.bg".

Стела Гечева от Пловдив бе избрана за първа подгласничка. Втора подгласничка стана Ина Мархолева от Бургас, а Мария Вълчева от София - трета.

На Стефани Карова от Варна бе връчена титлата „Мис България Интернешънъл“.

По традиция финалът на конкурса премина в три тура. Участваха 16 момичета, избрани от 16 български града.

"Благодаря много! Емоциите са наистина страхотни. Бях много напрегната, но успях да се овладея и сега се чувствам страхотно", сподели победителката, цитирана от NOVA TV.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.