Снимка: DarikNews

 С фрактура на три ребра и контузия на главата приключи пътен инцидент, възникнал вчера, сутринта на бул. „Осми Приморски полк“, съобщиха от ОД на МВР - Варна

Според данните, събрани от полицията, велосипедистка, 49-годишна варненка, движеща се по пътното платно, при наличие на велоалея, пресякла на червен сигнал на светофарната уредба.

Тя била блъсната от лек автомобил „Ситроен“, който преминавал на зелен сигнал от светофарната уредба. Водачката на колелото е настанена в болница, без опасност за живота, а по случая е образуван заявителски материал, уточниха от полицията.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.