Цветана Пиронкова получи покана за участие в основната схема на "Ролан Гарос". Българската тенисистка заслужи жеста със силното си представяне на US Open, където стигна до четвъртфиналите.

Пловдивчанката заяви след завръщането си от САЩ, че би участвала в Париж, само ако бъде в основната схема. Тя уточни, че за нея ще е предизвикателство да се настрои за червените кортове заради малкото време до "Ролан Гарос", който започва на 27 септември.

"Ако се случи, е добре дошло за мен и ще направя всичко по силите си да се представя добре", заяви Пиронкова в контекста на хипотезата за евентуално получаване на покана преди три дни.

Тя впечатли света на тениса с отличното си представяне в Ню Йорк, след като три години беше извън корта заради майчинство.

 

Пиронкова и канадката Южени Бушар са единствените състезателки, които не са французойки, но получават покани от организаторите. При мъжете такъв е Анди Мъри, съобщи "Дневник".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.