Вторият поставен на Мастърс 1000 тенис турнира в Рим Рафаел Надал се класира за третия кръг. Испанският левичар се наложи в оспорван двубой над младия италианец Яник Синер със 7:5, 6:4 след поведе от 2 часа игра.

„Получи се чудесен мач. След загубата ми в Мадрид беше важно да получа положителни емоции от играта и точно това стана. Като цяло съм доволен от своето представяне. Да, направих и грешки, но хубавото беше повече от лошото. Да играеш срещу Яник е трудно. Той вече е един от най-добрите тенисисти в света. Това беше важна победа за мен“, призна Надал след мача пред Tennis TV.

На осминафиналите днес Рафа ще играе в дерби на левичари с канадеца Данис Шаповалов, съобщава БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.