Снимка: rms.bg

Днес облачността ще е променлива, без валежи. По крайбрежието, около и след обяд ще има повече слънчеви часове. Ще духа слаб до умерен вятър от север-евероизток.

По морското крайбрежието ще е предимно умерен и следобед ще се обърне от източна четвърт. Температурите над Североизточна България слабо ще се повишат и главно там в ранните сутрешни часове е възможно да се образуват мъгли.

Преобладаващи максималните температури между 21° и 26°, за Варна около 23°.

Вълнение на морето 3 бала, в заливите 2. Температура на морската вода около 25°-26°, съобщават от НИМХ - филиал Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.