Поради въведените от МЗ противоепидемични мерки, свързани с културните прояви, се налагат някои промени в афиша за месец ноември на Фестивалния и конгресен център във Варна.

* Комедията "ОПЕРАЦИЯТА" от Иво Сиромахов ще се състои на 22 декември вместо на 28.10.
Билетите за новата дата ще важат без заверка.
Тези, които нямат възможност да посетят постановката на 22.12 могат да получат парите си от касата или онлайн платформата, от която са закупили билетите си в срок до 4.11.

* "ГОРКАТА ФРАНЦИЯ" ще се играе на 9 декември вместо на 2.11.
Билетите за новата дата ще важат без заверка.
Тези, които нямат възможност да посетят постановката на 22.12. могат да получат парите си от касата или онлайн платформата, от която са закупили билетите си в срок до 6.11.

* * * * *
* Постановката "Баща ми се казва Мария" няма да се състои на 3 ноември. Очаквайте скоро информация за новата дата на спектакъла.

* * * * *
* Концертът "Младите надежди на България" ще се състои на 28 април 2021 г. вместо на 6 ноември 2020. Закупените билети за 6 ноември ще важат за новата дата без заверка.
Организаторът поднася своите извинения и благодари за проявеното разбиране.

* * * * *
* Мюзикълът "Чикаго" ще се състои на 29 декември вместо на 7.11.
Билетите за новата дата ще важат с презаверка.
* * * * *
* Спектакълът "Моята голяма френска сватба" няма да се състои на 10.11. Очаквайте нова дата през януари.

* * * * *
* Предвиденото за 23.11. представление СБОРЕН МОНОСПЕКТАКЪЛ МАРИУС 50 няма да се състои. Билетите за моноспектакъла ще важат без заверка за новата дата 13 януари.
* * * * *

Уважаеми зрители, скъпи приятели,

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, Плевенската филхармония взе нелекото решение да преустанови своята концертна дейност за период от три седмици - от 30.10. до 20.11., включително. Вземането на това решение беше изключително трудно, предвид предстоящите концерти с очарователната Хилда Казасян, нейните гости Васил Петров и Теодосий Спасов, както и страхотните музиканти. Водени от мисълта за сигурността и спокойствието на вас - нашата публика, както и на всички артисти и музиканти на сцената, преценихме, че се налага да отложим за 2021 следният концерт:

„ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО" с ХИЛДА КАЗАСЯН - 11.11.2020 Дворец на културата и спорта, ВАРНА.

Считаме, че това е правилното решение към този момент и Ви благодарим за подкрепата и разбирането!

В тази връзка правим следните промени: НОВА ДАТА - 09.07.2021 Летен театър ВАРНА

Закупените билети важат за новите дати без допълнителна презаверка. При желание да бъдат върнати, можете да го направите в срок до 01.12.2020 на касата, от която са закупени! При промяна в залата, закупилите билети ще бъдат настанени на идентични места, спрямо вече закупените такива.

Актуална информация за отменени или нови събития, които са планирани във ФКЦ или други зали в града може да намерите в сайта на Фестивален и конгресен център www.fccvarna.bg - секция "Новини".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.