Районната прокуратура в Генерал Тошево започна досъдебно производство за прострелян в гърдите мъж от друг, в спор за жена.

Инцидентът станал минути преди полунощ на 17 август в с. Петлешково. 36-годишният Я. Л. бил прострелян с пневматична пушка в областта на гърдите. Пострадалият бил отведен във варненската болница „Св. Анна“, където бил опериран. Той е без опасност за живота.

Полицията установен извършителят на деянието - 34 годишният С.Н. от с. Петлешково. Той предал доброволно пушката, с която е ранил съселянина си.

Предстои Районната прокуратура в Генерал Тошево да го привлече като обвиняем.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.