Легендарно имение, принадлежало някога на кинолегендата Марлон Брандо, в лъскавия жилищен квартал „Холивуд Хилс“ в Лос Анджелис беше обявено за продан. Неокласическото бижу е оценено на стойност от $4.295 млн.

То е било издигнато през 1926 г. от известния архитект А. Ф. Лайхт и е прочуто със своята драматична архитектура, сводести тавани и големи стаи, в които Брандо е бил сниман с първия си Оскар през 1955 г., съобщи „Монитор”.

Имението разполага с 4 спални, 5 бани и две криволичещи стълбища, които водят към обширна дневна с камина като от театрален декор на някоя викторианска пиеса. Кулите на дома осигуряват зашеметяваща гледка към известната част на булевард „Сънсет“ – Сънсет Стрип, на която има много бутици, ресторанти, нощни и рок клубове. Обширните прозорци на много от спалните му пък са обърнати към целия град, предоставяйки панорама от Западен Холивуд към центъра на Лос Анджелис. Красивите прозорци и стълбища придават на замъка още по-готическа атмосфера.

Други стаи включват наскоро реновирана кухня, очарователно кътче за закуска, трапезария, която побира до 20 души, и библиотека. Имението се състои от общо 4300 кв.м, допълва "standartnews.com". 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.