Полската авиокомпания LOT е планирала по 8 седмични полета през лятото до морските ни летища във Варна и Бургас.

ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА ПОЛЕТИ ОТ КАТОВИЦЕ И ВАРШАВА.

Три полета ще има седмично от Катовице до Бургас и един полет до Варна. В графика влиза един полет от Варшава до Варна и три полета от полската столица до Бургас. Полетите ще бъдат извършени Боинг 737 (186 места).

България си остава привлекателна дестинация за поляците. Не случайно България откри туристически офис във Варшава, коментират от авиокомпанията, съобщава "bgtourism.bg".

Новите маршрути от Варшава през летния сезон, освен Варна и Бургас, са: Венеция, Любляна, Задар, Сплит, Подгорица, Ница, Палма де Майорка, Ибиса, Барселона, Олбия, Палермо, Ламеция Терме, Малта, Закинтос, Каламата, Корфу, Санторини, Атина, Миконос, Кания, Хераклион, Солун, Родос, Ларнака, Охрид, Тирана.

Полетите са планирани от края на май до края на септември, но програмата зависи от епидемичната обстановка.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.