Снимка: 24 часа

От РДВР - Варна съобщиха, че са задържани двама мъже, на 28 и 30 години, за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества.

Вчера шофьорите били спрени от служители на РУ Провадия и Трето РУ, а тестът с техническо средство отчел употреба на опиати.

Мъжете са задържани с полицейска мярка до 24 часа. Срещу тях са образувани досъдебни производство.

Отново във вчерашния ден 21-годишна варненка е задържана в местността „Кантара“. Причината - предлагала сексуални услуги срещу заплащане.

Младата жена е задържана в ареста за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.