От ОД на МВР съобщиха, че са получили сигнал за това, че неизвестно лице е проникнало в частен дом, след разбиване на входната врата. Оказало се, че собственичката на дома си е вкъщи и не е сама, а има гост.

Тогава нарушителят на реда извадил от джоба си лютив спрей и започнал да пръска и двамата. Но това не било всичко.

Мъжът започнал да нанася удари на госта, който явно оказал отпор. След сигнал в полицията и намесата на органите на реда се установило, че извършител на деянието е 33-годишен мъж от Варна и известен на органите на реда, но не е осъждан.

Същият е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, а материалите по него са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.