Младата жена всъщност отишла доброволно на адреса на мъжа, с когото до скоро са имали връзка, за да проведат разговор, но против волята й  е била задържана за около 6 часа. При задържането й е употребено насилие. Това става ясно от съобщение на ОД на МВР – Варна, в което се казва още , че задържаният мъж е на 31 г., а младото момиче на 20. Инцидентът станал в понеделник. Насилникът е от Варна и е задържан за срок до 24 ч., а срещу него е започнато досъдебно производство.

Пак в понеделник е задържан и 33-годишен мъж от Варна, осъждан. При претърсване в частен дом, в центъра на Варна, полицията открива наркотици: хероин с тегло 180,69 гр.; марихуана 1,08 гр. , амфетамин – 0,71 гр. и електронна везна. След това на лицето е повдигнато обвинение и е с постановление за задържане за срок до 72 ч.

Същевременно вчера полицията в с. Старо Оряхово е проверила четириколесно МПС (АТВ). Оказало се, че то е без поставени регистрационни табели. машината е управлявано от 39-годишен мъж. Установено е, че МПС-то не е регистрирано по надлежния ред. Той е задържан за срок до 24 ч., образувано е бързо полицейско производство, а след отпадане на основанието за задържане, е освободен.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.