От ОД на МВР във Варна съобщиха,че вчера органите на реда са заловили 23-годишен мъж от Варна, известен на органите на реда, който в центъра на морската столица е извършил кражба на мъжка чанта. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районната прокуратура във Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
Вчера полицията е задържала и 39-годишна водачка на автомобил «Ситроен».По време на движение блъска дете, което пресича пътното платно. Вследствие на инцидента момчето получава фрактура на крака. Прегледано е и освободено за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.