Музикантите от "Бийтълс" Пол Маккартни и Ринго Стар вероятно ще се присъединят към нов албум на "Ролинг Стоунс", съобщи БТА, позовавайки се на "Варайъти". Според източници на изданието Маккартни вече е записал няколко композиции на бас китара. Стар пък "скоро" може да влезе в студио в Лос Анджелис.

Датата на издаване на албума все още не е известна.

Последният студиен албум на "Ролинг стоунс"- "Blue & Lonesome", излезе през декември 2016 г.

През 60-те години "Ролинг Стоунс" са основен конкурент на "Бийтълс", но за разлика от ливърпулската четворка не се разделят и продължават да издават нови албуми и да ходят на турнета.

През 1967 г. Пол Маккартни и Джон Ленън пяха бек вокали в сингъла "We Love You" на "Ролинг Стоунс", припомня "Варайъти".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.