Фалшив се е оказал сигналът подаден на спешния телефон 112 за съмнителна жена, намираща се на бургаското летище, от раницата на която се чувало тиктакане, съобщиха от ОДМВР-Бургас, цитирана от dariknews.bg.

Сигналът е бил подаден на 7 септември. Служителите от Граничен полицейски участък извършили проверка, но не са открили жена с подобно описание.

Извършена е щателна проверка в района на Летище Бургас, но съмнителни предмети или вещи също не са намерени.

В резултат на предприетите оперативно-издирвателни мероприятия е установена самоличността на подателя на сигнала. Това се оказал 47-годишен бургазлия, водещ скитнически начин на живот.

Същият е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.